Zaterdag 6 mei

11.00 uur vertrokken richting Echtenach, Luxemburg. Eerst uiteraard de camper ingeladen, wat een ruimte zit daarin zeg! Ongelofelijk! Ben zo benieuwd hoe dit gaat bevallen! Gisteren Sybren gebeld om te vragen of we de camper eerder op konden halen en dat kon gelukkig. Vandaar dat we vroeg konden vertrekken. Het rijden ging voorspoedig en rond vier uur kwamen we aan bij Campingpark-Freibad, Minderer Strasse 18, D-54668 Echternacherbrück. Dit is een mooie camping in een Duits-Luxemburgs natuurpark, in de Zuid-Eifel. De camping is gelegen naast de rivier de Sauer, waar wij een mooie plaats konden bemachtigen vlak langs de rivier, top! De camping heeft alle faciliteiten, zwembad, bistro, nette douches en toiletten, kortom een prima start voor de vakantie! Het dorpje Echtenach is idyllisch! En de brasserie Aal is een aanrader! 

Maandag 8 mei
Na een prima nacht, goed geslapen het bed is echt tof, vertrekken we richting Innsbrück.
Camping gevonden op de campernavigatie van Sybren en we rijden Frankrijk in, Camping Communal au Rhin et 'à la Sauer, in Munchhausen. Schattige mensen, mooie camping maar niets te doen. Het dorp zelf is een spookstadje alles gesloten. Dus de camper in en op zoek naar een restaurant in Duitsland! Gelukt, lekker gegeten.

Woensdag 10 mei
Vroeg op, na ontbijt op weg naar Zell am See. Bestemming ingetikt, en onderweg zien we wel weer. Na ongeveer 300 kilometer camping opgezocht bij Ulm, Duitsland. Camping Donau-Lech, campingstrasse 1, Eggelstätte. Het is schattig klein aan een meertje, mooie toiletten, en douches. 300 meter van de camping is een Italiaans restaurant met huisgemaakte gerechten, fantastisch! Vooral het Dessert. Echt een aanrader!

Vrijdag 12 mei
Op naar Zell am See, Oostenrijk, na ontbijt en een steeds meer geroutineerde inpak van de camper zijn we klaar voor vertrek. De route word steeds mooier, prachtige natuur, we kijken onze ogen uit! Rond een uur of vier vinden we de camping Sportcamp Woferlglut, A-5671 Bruck An der Grossglocknerstrasse, Zell am See. We kijken onze ogen uit! Nog nooit op een camping een douchegebouw gezien die er uitziet als een Romeins badhuis, met gedimpt licht en muziek. Echt ongelofelijk mooi! Op de camping goed restaurant, wel aan de prijs, dat wel, daarentegen valt de staanplaats reuze mee! Wij betaalden €52,80 voor 2 nachten. Op de camping sta je tussen de bergen prachtig mooi! Alle faciliteiten zijn weer aanwezig en vooral als je reist met kleine kinderen is dit een aanrader! We hebben nog een ritje met de trein gemaakt richting Salzburg tussen de bergen door, aanrader! 

Zondag 14 mei
Rond 11 uur rijden we richting Gross-Glockner echt super mooi. De berg beklommen (kost trouwens wel €35) maar echt de moeite waard! Prachtige vergezichten, watervallen en sneeuw! En dat in mei! De berg af was wel een dingetje, steil hoor!

Dinsdag 16 mei
Om 7 uur uit de veren, en om 9 uur rijden we weg vanuit Reuttlingen waar we geslapen hebben voor €8 op een parkeerplaats bij het plaatselijke zwembad, stroom en water en chemisch toilet losplaats aanwezig. (Konden geen camping vinden ha ha!)
Omdat we gisteren 450 kilometer gereden hebben, (weer door een prachtige omgeving overigens!), besluiten we om weer naar Echtenach te rijden en daar drie nachten te blijven. We hebben zoveel gereden en zoveel gezien, dat het ook fijn is een paar dagen uit te rusten.

Vrijdag 19 mei
Weer richting Nederland, jammer hoor, qua camperen zijn wij verkocht, de vrijheid en het feit dat je je "eigen" huis bij je hebt is super. 
Thuis de boel uitgepakt, en camper schoongemaakt.

Zaterdag 20 mei
Om 10.00 camper ingeleverd bij Sybren, check was in orde en worden zeer correct behandeld. 
Tot volgend jaar!

Groetjes Sylvia Keijer en Peter Oostrom.

Waarom huren bij Camperverhuur aan de Vecht

 • Keus uit alle typen en alle indelingen
 • Alle kilometers vrij (vanaf 2wk)
 • Scherpe en heldere tarieven
 • Standaard met luifel en fietsendrager
 • Uw auto gratis bij ons binnen stallen
 • All Risk verzekerd
 • Pechhulp Europa
 • Volledige inventaris
 • Incl. gasverbruik
 • Incl. toiletvloeistof
 • Incl. schoonmaak buitenzijde
 • Te besturen met rijbewijs B
 • Gedegen uitleg
 • Service onderweg
 • 24/7 bereikbaar
 • Betrouwbaar
 • Onze passie en ervaring!