mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Algemeen
Ja, als u met een van onze campers op vakantie gaat bent u verzekerd. Al onze campers zijn All-Risk verzekerd. Er geldt wel een eigen risico van €1000 per gebeurtenis. Voor €7,50 per dag kunt u het eigen risico afkopen tot maximaal €350.
Buiten het hoogseizoen om is het af en toe mogelijk om van de standaard weken af te wijken. We bespreken graag de mogelijkheden. De minimale huurperiode is 4 dagen.
Wij kunnen u zeker helpen met het kiezen van de juiste camper. We reizen zelf al jaren met de camper en weten goed welke camper waar geschikt voor is. U kunt contact met ons opnemen via 06 288 46 338 of via het contactformulier op de site.
Dat is zeker mogelijk. Hiervoor maken we graag een afspraak. In het hoogseizoen kunnen we niet garanderen dat de camper van uw keuze bij ons in huis is, er zijn dan natuurlijk veel campers onderweg.
Ja, we verhuren al onze campers inclusief Pechhulp Europa service.
Ophalen en terugbrengen
Elke camper heeft zijn eigen wisseldag. Afwijkingen hiervan kunnen we van te voren overleggen.
Op de ophaaldag kunt u de camper normaal gesproken tussen 14:00 uur en 17:00 uur ophalen. Soms lukt het ook wel eerder. Het tijdstip van ophalen overleggen we van te voren telefonisch.
Absoluut. Uw auto kan zonder extra kosten bij ons binnen gestald worden.
Ja, de camper moet op de dag van terugbrengen uiterlijk 10:00 uur 's ochtends weer bij ons binnen zijn. De dag of avond ervoor is ook vrijwel altijd mogelijk; na telefonisch overleg.
U kunt de camper ophalen bij ons op de Amstellandlaan 78 in Weesp. Centraal gelegen, bereikbaar via de A1, A2 en A9. Uw auto kunt u kosteloos bij ons stallen.
Daarnaast beschikt Weesp over een uitstekende treinverbinding.
Tarieven
Alle kilometers zijn bij de huurprijs inbegrepen.
Bij 1 week huur is maximaal 1750km vrij. De meerprijs voor extra kilometers bij 1 week huur is € 0,30/km.
Per boeking rekenen we €145 uitgifte- en innamekosten. Dit is een bijdrage voor technische inspectie voor vertrek, instructie, Pechhulp Europa service, gasverbruik, toiletvloeistof, innamecheck, administratie kosten.
Wij vragen voor onze campers een borg van 1000 euro. Dit is tevens het eigen risico. Het eigen risico kan verlaagd worden naar 350 euro voor €7,50 per dag.